divendres, 13 de novembre del 2009

Més d'un miler d'esquiadors en la inauguració de la temporada a Masella i La Molina

La temporada d’esquí a Catalunya ha quedat inaugurada avui, amb l’obertura de Masella i La Molina. Les dues estacions cerdanes han acollit, en total, més d’un miler de visitants i la valoració que en fan els seus responsables és força positiva. Els primers esquiadors han pogut utilitzar més de 6 quilòmetres de pistes, amb uns gruixos d'entre 20 i 30 centímetres.

Els esquiadors han pogut gaudir avui del primer dia a la neu, gràcies a l’obertura de les dues estacions d’esquí alpí de la Cerdanya. Masella i La Molina han estat les primeres de Catalunya i de tot el Pirineu en obrir les seves portes, gràcies a la neu caiguda els últims dies. En el cas de Masella, els 900 esquiadors que s’hi han acostat han pogut baixar per una pista de fins a 3 quilòmetres.

Les sensacions dels esquiadors que no s’han volgut perdre la inauguració de la temporada han estat bones. Tot i això, han destacat que la neu encara està una mica tova, i que no hi ha massa gruix.

Mentrestant, a La Molina, s’hi han aplegat uns centenars d’esquiadors, que ja han pogut lliscar per la Pista Llarga. En aquesta primera jornada, La Molina ha ofert forfets gratuïts, i l’afluència de públic ha satisfet força a la direcció. En principi, durant el cap de setmana, les estacions mantindran obertes aquestes mateixes pistes.

A partir d’ara, Masella ja no tancarà i La Molina obrirà de forma ininterrompuda a partir del 28 de novembre. Totes dues estacions enceten la temporada després de fer importants inversions. Recordem que Masella inaugurarà a mitjans de desembre un nou sector esquiable, anomenat La Pia, i que La Molina estrenarà un nou telecadira.

A la foto, una imatge de Masella aquesta tarda, poc abans de tancar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada