dilluns, 9 de novembre de 2009

El GRC organitza un seguit d'activitats divulgatives en el marc de la Setmana de la Ciència

Dins del marc de les celebracions mundials de la Setmana de la Ciència, el Grup de Recerca de Cerdanya (GRC) ofereix un seguit d'activitats relacionades amb la divulgació científica de diferents àmbits científicotecnològics. Tal i com afirma el Grup en una nota de premsa, "enguany es planteja un programa ambiciós per seguir posicionant la Cerdanya com un punt de referència dins el panorama divulgatiu pirinenc". Entre el 13 i el 15 de novembre, i en col·laboració amb el Museu Cerdà i el Campus Cerdanya, hi ha programades 6 activitats.

Divendres, 13 de novembre, a les 21,30h, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà es projectarà una pel·lícula relacionada amb la seguretat a Internet i, a continuació, tindrà lloc una taula rodona amb experts sobre aquest tema.

Dissabte, 14 de novembre, a les 17h, al Campus Cerdanya de Puigcerdà (Poliesportiu), tindrà lloc la presentació del número 2 de la revista digital del GRC, "Ker". A les 18h, també al Campus Cerdanya, es desenvoluparà un taller de tast titulat: "Aliments transgènics o ecològics?". A les 19,30h, al mateix lloc, se celebrarà el I Aniversari d'existència del Grup de Recerca de Cerdanya. A les 22h, des de la plaça de l'Estació de Puigcerdà, es farà una sortida per a fer observacions astronòmiques amb telescopis a Guils. Cal dur vehicle propi i roba d'abric.

Finalment, diumenge, 15 de novembre, a les 10h, es farà un recorregut geològic per la Cerdanya. La sortida serà a la plaça de l'Estació de Puigcerdà i cal dur vehicle propi. El recorregut no revesteix dificultat i té una durada prevista d'unes 3 hores. Totes aquestes activitats s’emmarquen, a més, dins dels actes oficials de la Setmana de la Ciència a Catalunya, i el Grup de Recerca de Cerdanya s’hi suma per segon any consecutiu amb la intenció de repetir l’èxit de l’edició passada.

A la imatge, el cartell amb les activitats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada