dissabte, 12 de desembre del 2009

Bellver centralitza a Cerdanya les activitats benèfiques destinades a la Marató de TV3

Cerdanya acull un grapat d’activitats en suport de la Marató de TV3. S’hi faran una quinzena d’actes, la majoria d’ells centralitzats a Bellver de Cerdanya. Les tradicionals “quines”, són les activitats que més abunden aquest any.

Bellver ha estat la població que més s’ha bolcat amb la Marató, i des de les 10 del matí fins les 8 del vespre s’hi faran activitats del més variat. Hi ha programats des de partits de futbol o exhibicions de gossos de tura fins a balls tradicionals, un vermut popular o una quina. L’alcalde de Bellver, Xavier Porta, ha lloat la gran implicació que han demostrat les entitats del municipi, i que "l'Ajuntament l'únic que haurà de fer serà canalitzar les propostes de les entitats del municipi, cedir-los els espais necessaris i ajudar-los per tal que tot funcioni".

D’altra banda, a Montellà i Martinet també s’hi farà una quina, organitzada pel Grup de Joves l'Ordiguer, per recollir diners per la Marató. Aquesta mateixa activitat ja es va fer ahir i abans d’ahir a Bolvir i a Ger, respectivament. Finalment, a Puigcerdà, un bar de tapes destinarà a la Marató els diners que reculli durant el dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada