divendres, 18 de desembre del 2009

Els comerciants de Puigcerdà preparen un pla de dinamització comercial per no quedar-se enrere

Els comerciants de Puigcerdà han detectat que les tendències han canviat i que no s'hi han acabat d'adaptar del tot. És per això que preparen un pla de dinamització comercial, que els ha de clarificar què els falta i cap on han d'anar per adaptar-se a la clientel·la.

En l'assemblea general de l'Associació de Comerciants de Puigcerdà-Cerdanya celebrada ahir a la nit, els associats van poder fer un petit tast de les línies de futur que cal seguir. Entre d'altres aspectes, l'associació destaca que és important que el comerç de Puigcerdà doni una imatge de modernitat, d'unitat i que se l'associï, ja no a la qualitat, sinó a l'excel·lència.

Per tot plegat, tal i com explica David Ginesta, president de l'associació, és molt important la col·laboració de l'Ajuntament, a qui faran un seguit de propostes com ara, "millorar la neteja dels carrers, adecentar l'entorn peatonal tant del centre de Puigcerdà com de les zones comercials de l'estació i la duana, o aconseguir una molt bona senyalització que orienti els visitants des dels pocs aparcaments que hi ha fins el centre". Una altra demanda que faran a l'Ajuntament serà que la Policia Local no hi sigui simplement per sancionar, sinó que informi i ajudi el visitant.

Amb aquest pla, el comerç de Puigcerdà vol recuperar el terreny que ha cedit al de Llívia, Alp o Bellver. El mateix Ginesta va explicar que "hem detectat que la gent ja no ve a Puigcerdà a comprar, sinó que ve a passejar-se". El pla complet estarà a punt a finals de gener o principis de febrer.

A la imatge, un moment de l'assemblea general d'ahir a la nit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada