dimarts, 15 de desembre del 2009

L'Ajuntament de Puigcerdà modifica el pressupost municipal per poder armar la policia local

L’Ajuntament de Puigcerdà ha fet el primer pas per armar la policia local, tal com li exigeix una sentència judicial. En el ple d’ahir, va aprovar una modificació del pressupost municipal per poder fer front a aquesta despesa.

Tot i oposar-se al fet que la policia local vagi armada, en considerar-ho innecessari, l’alcalde de Puigcerdà, Joan Planella, ha assegurat que compliran escrupolosament el que els mana la sentència. Ell mateix explica que ara “s’haurà de fer un anàlisi psicotècnic per veure quins agents poden portar armes, caldrà fer un armer i s’hauran de comprar les armes necessàries”.

Una de les inquietuds de l’equip de govern era la dificultat i el cost econòmic que suposaria trobar un lloc adequat per desar les armes. En el ple d’ahir, Planella va apuntar la possibilitat que aquestes es dipositin a les dependències que els Mossos d’Esquadra,la Guàrdia Civil o la Policia Nacional tenen a Puigcerdà.

Des de l’oposició, el seu portaveu, Albert Piñeira (CiU), es va mostrar satisfet amb aquesta mesura, ja que “des del començament, el nostre grup va defensar que les sentències judicials estan per complir-les”.

A la imatge, un moment del ple d'ahir al vespre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada