dilluns, 21 de desembre del 2009

El temporal de neu dificulta força la circulació a tota la Cerdanya

El temporal de neu que ha afectat i que encara afecta bona part del país està dificultant força la circulació a Cerdanya. L'accés a Puigcerdà és força complicat, i cal molta precaució a l'hora de circular pels carrers del centre de la Vila.

A la Baixa Cerdanya, les tres principals carreteres que creuen la comarca presenten importants problemes de circulació. Per anar de Bellver a Martinet calen més de 35 minuts, degut a les males condicions de la calçada, i a la quantitat de cotxes atravessats. També hi ha alguns problemes per accedir al Túnel del Cadí, segons han assegurat des de l'oficina de control. Així doncs, les màquines estan treballant tant des de l'accés de Baltarga com des del d'Urús, però encara hi ha alguns trams complicats. La boca sud, però, ja no presenta problemes.

Pel que fa a l'Alta Cerdanya, els colls de la Perxa i Pimorent es mantenen oberts, però en aquest últim són necessaris els equipaments especials. També calen cadenes per accedir a Andorra per la frontera de Porta i el Pas de la Casa. La situació també és complicada a la RN116 entre la Guingueta i Fontepdrosa(Conflent). Tant a l'Alta Cerdanya com al Capcir, a més, hi ha activada l'alerta per forts vents, fet que encara podria complicar més la situació.

A la imatge, l'accés a Puigcerdà a les 15:30 de la tarda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada