dimecres, 9 de desembre del 2009

El Club Gel Puigcerdà s'imposa al Barça per 5 a 9 i lidera la classificació de la lliga

El Club Gel Puigcerdà (CGP) es va imposar, dilluns a la nit, al Barça per 5 a 9. Amb aquest darrer resultat el CGP acaba l’any liderant la lliga i havent guanyat tots els partits de la primera volta. En el derbi d’aquest dissabte, es va veure un Puigcerdà força superior al Barça. Els locals esperaven donar la sorpresa, ja que recuperaven tots els jugadors, incloent-hi els sancionats i el porter titular, que patia una lesió al braç.

El màxim golejador del partit va ser Pablo Muñoz (3 gols), seguit de Peter Filip (2 gols). La resta de golejadors van ser Tomas Pokrivcak, Igor Zemchenko, Orlando Pereiro i Peter Kotlarik.

D'altra banda, el Club Gel Puigcerdà ha endegat una campanya per solidaritzar-se amb els segrestats de Mauritània i les seves famílies. En el partit de lliga d’aquest dilluns a la nit, els jugadors groc i negres van mostrar una pancarta on hi deia: ‘Segrestats de Mauritània i famílies: estem amb vosaltres’. La pancarta va estar present des de l’inici del partit fins al final, al darrere de la banqueta groc i negra.

A la imatge, els jugadors amb la pancarta de suport als segrestats a Mauritània (foto: Kim Fontseca)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada