diumenge, 13 de desembre del 2009

Una vintena de veïns de Bolvir ja han anat a votar a la consulta per a l'autodeterminació

Al voltant de les 11 del matí ja eren una vintena els veïns de Bolvir que havien participat a la consulta per a l'autodeterminació de Catalunya. En total, hi ha unes 300 persones cridades a les urnes. Unes quantes, però, van votar dilluns passat en la jornada de vot anticipat. Bolvir és l'únic municipi de Cerdanya i de tot l'àmbit de l'Alt Pirineu i l'Aran que fa avui la consulta.

La jornada està transcorrent amb total normalitat, segons ha explicat l'alcalde de la població Bartomeu Baqué. El mateix batlle ha assegurat que la seva voluntat "és obtenir uns resultats de participiació similars als de les últimes eleccions europees, que va rondar el 30%".

La consulta ha estat organitzada per la Societat de Caçadors de Bolvir, i el "col·legi electoral" s'ha ubicat en una dependència de la casa particular de l'alcalde. El mateix Baqué ha mostrat el seu desig que, "tot i que aquest referèndum no és vinculant, el següent que es faci sí que ho sigui, per poder aconseguir la independència plena de Catalunya".

A la imatge, una veïna de Bolvir en el moment de votar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada