diumenge, 6 de desembre del 2009

Joan Ganyet inaugura la plaça del Vall de Baix, a l'entrada de Montellà

Joan Ganyet, Director General d'Arquitectura i Paissatge del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, ha estat l'encarregat d'inaugurar la nova plaça del Vall de Baix, ubicada a l'entrada de Montellà. La plaça, que encara no s'ha acabat del tot, servirà per posar ordre a l'accés del poble.

Ganyet ha destacat la importància de tenir arreglats els accessos als pobles, "perquè és la primera i l'última imatge que veuen els visitants". La nova plaça del Vall de Baix s'ha fet en un antic hort en molt mal estat. S'hi han ubicat 5 places d'aparcament, bancs, una font -aprofitant un antic distribuïdor d'aigues restaurat pel Grup d'Amics de Montellà- i s'hi ha reservat espai per a tres arbres.

Les obres també han permès ubicar de forma més ordenada els contenidors de l'accés del poble. Els treballs culminaran amb la construcció d'una vorera a l'altra banda de la plaça. L'acte d'avui ha congregat prop d'un centenar de persons, entre veïns del poble i representants polítics del municipi.

A la imatge, un moment de la inauguració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada