dilluns, 29 de març del 2010

El Grup de Recerca fa una bona valoració de la inauguració del Cocurs de Curtmetratges

El Grup de Recerca de Cerdanya ha fet una bona valoració de la inauguració, el passat divendres, del primer Concurs Internacional de Curtmetratges de Cerdanya (CICC), que es va fer a Bolvir. Tot i això, el seu president, Enric Quílez, ha assegurat que l'afluència de públic en les projeccions del cap de setmana "ha estat més fluixa".

Divendres es va fer la presentació del CICC i abans de començar amb les projeccions, els assistents van poder veure una salutació enregistrada dels membres del jurat ( José Corbacho -actor, director, productor i premi Goya per “Tapas”-, Roger Gual -director i premi Goya per “Smoking room”-, Òscar Broc -crític de cinema, música i televisió, i col·laborador del programa de 8tv Arucitys- i Francesc López -director del programa de TVE ‘Somos cortos”-).

A l'acte d'inauguració també hi va ser l'alcalde de Bolvir, Bartomeu Baqué, que va destacar que "quan ens van proposar ser seu del Concurs ens va semblar molt interessant, ja que és un acte de promoció cultural molt bo per la comarca". Igualment, va desitjar que el certamen "no sigui només flor d'un dia i pugui seguir fent-se més anys".

El Concurs acaba dissabte que ve amb l’entrega de premis al Museu Cerdà de Puigcerdà. Fins aleshores, hi haurà projeccions cada vespre, repartides entre Puigcerdà, Llívia, Urús i Alp. Precisament aquest últim poble serà el que acollirà les projeccions d’avui, a partir de dos quarts de vuit del vespre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada