dijous, 25 de març del 2010

Maurell reivindicarà un cop més l'aprovació de la llei de Cerdanya en la compareixença de demà al Parlament

El president del Consell Comarcal de Cerdanya, Esteve Maurell, aprofitarà la compareixença de demà davant una comissió del Parlament per tornar a reclamar l'aprovació de la llei específica de Cerdanya. Maurell està cridat a exposar la seva opinió sobre l'encaix de la comarca en la futura divisió territorial en vegueries, i els motius pels quals el Consell va presentar una al·legació a aquesta llei de vegueries.

En declaracions al programa El Balcó de Ràdio Pirineus, Maurell ha assegurat que demà tornarà a instistir en la necessitat de tenir una llei que reconegui l'especificitat de Cerdanya i li atorgui més competències de les actuals. Maurell també exposarà el greuge històric que pateix Cerdanya, i les dificultats burocràtiques que això suposa per als ciutadans.

El president del Consell Comarcal aprofitarà per reclamar la unitat de Cerdanya en la nova divisió, i remarcarà les dificultats de mobilitat que suposarà pels cerdans que la capital de la vegueria pirinenca s'ubiqui a Tremp. També deixarà paleses les diferències que hi ha entre els alcaldes de la comarca, ja que uns volen seguir pertanyent a Girona, altres a la Catalunya Central i altres a l'Alt Pirineu i l'Aran.

A la imatge, Esteve Maurell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada