divendres, 5 de març del 2010

El president del Consell General dels Pirineus Orientals puja a fer campanya a Cerdanya

El president del Consell general dels Pirineus Orientals i candidat a les eleccions regionals, Christian Bourquin, ha visitat aquesta tarda l’Alta Cerdanya. Ha vingut a fer campanya de cara a les eleccions regionals del 14 i el 21 de març.

A dos quarts de set ha visitat l’ajuntament de Sallagosa, i a dos quarts de nou s'ha desplaçat fins La Guingueta d’Ix. Durant la visita, Bourquin ha estat acompanyat per l’alcaldessa de Porta, Suzanne Delieux, número 6 a la llista. Bourquin és considerat el número 2 del President de la Regió Llenguadoc Rosselló, George Frêche. Tots dos van ser exclosos del Partit Socialista fa 10 dies, així que a dia d’avui no estan adscrits a cap partit.

Bourquin ja va ser a Cerdanya a finals de febrer, concretament a Font Romeu, on va exposar els punts principals del seu programa. Entre els més destacats hi ha la proposta de cobrar un euro per cada trajecte de tren dins la regió Llenguadoc-Rosselló, tal i com ja passa amb l’autobús. Això també afectaria el Tren Groc, amb la qual cosa anar de Cerdanya a Perpinyà només costaria un euro (font: Laurent Leygue)

A la imatge, Bourquin (foto: Vilaweb)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada