dijous, 4 de març del 2010

Els accidents de trànsit s'han reduit dràsticament a Puigcerdà des que hi ha el radar mòbil

Des de fa 3 mesos, Puigcerdà compta amb un radar mòbil, per detectar aquells conductors que van massa ràpid pels carrers de la Vila. Des que es va posar en marxa, el nombre d'accidents s'ha reduit dràsticament, tal com ha assegurat el regidor de Governació de l'Ajuntament de Puigcerdà, Ramon Serra

El regidor ha explicat que l’aparell és compartit amb Ripoll, i està previst que cada ciutat el tingui durant un mes o un mes i mig. Serra explica que, des que ha entrat en funcionament, han notat una disminució dràstica dels accidents, "tot i això, hem detectat que encara hi ha gent que corre massa, sobretot les nits del cap de setmana a l'avinguda de Catalunya"

Serra també ha destacat que s’ha anat avisant a la ciutadania de la presència d’aquest radar. El regidor ha apuntat que es multarà aquells conductors que siguin enxampats circulant a més de 60 quilòmetres per hora pels carrers de la Vila. Per cert, que un altre dels punts negres, a banda de l’avinguda Catalunya, és el polígon industrial, on també s’ubicarà freqüentment aquest radar mòbil.

A la imatge, un cartell de radar a l'entrada del polígon industrial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada