divendres, 19 de març del 2010

Montilla i Maragall inauguren l'ampliació de l'escola Mare de Déu de Talló, a Bellver

El president de la Generalitat, José Montilla, i el conseller d'Educació, Ernest Maragall, han inaugurat aquesta tarda l'ampliació de l'escola Mare de Déu de Talló, a Bellver. L'alcalde de la vila, Xavier Porta, ha aprofitat la visita per reclamar la construcció d'un institut de secundària a Bellver.

José Montilla ha recollit la petició de Porta i ha assegurat que "el d'avui ha estat un primer pas", i que la Generalitat treballarà per aconseguir satisfer la demanda de l'alcalde. Xavier Porta ha recordat que els alumnes de Bellver s'han de desplaçar a Puigcerdà o La Seu per fer la secundària, "i això fa que estiguin fora de casa moltes més hores de l'habitual". Porta també ha destacat el paper de capitalitat que exerceix Bellver, oferint serveis als municipis de la sots-comarca de la Batllia, tot i no ser capital comarcal.

L'acte, en què Montilla i Maragall han visitat les noves instal·lacions escolars, ha acabat amb una exhibició dels tradicionals ballets de Talló, a càrrec d'alguns alumnes de l'escola.

A la imatge, Montilla a la seva arribada a l'escola

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada