dilluns, 15 de març del 2010

Isidre Costa és el nou president de l'executiva d'ERC a la Baixa Cerdanya

L'arquitecte de Puigcerdà Isidre Costa és el nou president de l'executiva d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a la Baixa Cerdanya. Segons han assegurat des del partit, la nova executiva està formada per les diferenst sensibilitats dins ERC, i hi són representats la majoria de municipis de la comarca.

A banda d'Isidre Costa com a president, s'ha elegit Antoni Sànchez com a vicepresident, Antoni Llord com a Secretari d'organització. D'altra banda, el Secretari d’Imatge i Comunicació és Àngel Carreras, el Secretari de Finances és Josep Esther, la Secretària de la Dona, Anna Laborda, el Secretari Parlamentari, Joan Planella, el Portaveu al Consell Comarcal, Josep Pous, el Secretari d’Acció Social, Isidre Irla, el Secretari de Campanyes, Josep Cristòfol i el Secretari de Política Municipal, Joan Capdevila.

El nou president comarcal ha assegurat que està convençut que la nova executiva comarcal comença un procés de treball i transformació de la Comarca amb l’objectiu d’unificar i sumar esforços.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada