dissabte, 26 de desembre del 2009

Jean Paul Ney, fill de la Guingueta d'Ix, serà candidat a les eleccions regionals

El periodista Jean Paul Ney, fill de La Guingueta d'Ix, ha decidit presentar-se a les eleccions regionals als Pirineus Orientals. Ho farà com a número 5 de la llista del candidat dissident de la Union pour un Mouvement Populaire (UMP), Christian Jeanjean, tal i com publica l'edició de la Catalunya Nord del diari digital Vilaweb.

Ney és periodista d'investigació independent i reporter de guerra. L'any 2007 va ser empresonat durant 18 mesos a Costa d'Ivori, quan hi estava fent un reportatge. Les autoritats del país africà el van detenir, acusant-lo d'haver participat en una temptativa de cop d'Estat, una acusació que Ney ha desmentit sempre. Per a més informació sobre Jean Paul Ney, cliqueu aquí.

A al imatge, Jean Paul Ney (fotot: Vikipedia)

1 comentari:

  1. Hola Guillem, tot i que sovint potser no comenti tant com m'agradaria per falta de temps, et segueixo força ja que la Cerdanya em sembla un dels paissatges més macos de Catalunya (ara que aquesta frase la popularitzant tant TV3).

    M'ha interessat especialment aquest post per els continguts d'aquest periodista i sobretot m'ha cridat molt la atenció de que hagi sigut empresonat durant 18 a costa d'ivori.

    Igualment felicitats pel blog i aquesta aparentment senzilla entrada.
    Espero que t'interessin les meves recomanacions, per cert, el divendres 1 de gener faig un “Especial 2010” amb les novetats culturals i tendències d'aquest nou any que comença, espero que t'interessin.
    Molt bones festes i molt bona entrada d'any des de “L'imperdible” :)

    L'imperdible de ℓ'Àηimα

    ResponElimina