dimarts, 8 de febrer del 2011

Bellver pagarà gairebé el 100% de l'edifici del Parc del Cadí Moixeró a Talló amb subvencions

L’ajuntament de Bellver ha aconseguit subvencions per finançar pràcticament el 100% de l’edifici del Parc Natural del Cadí-Moixeró a Talló. L’obra té un pressupost d’1.232.000 euros, i l’ajuntament ha aconseguit un 1.200.000 euros de diferents subvencions. La Generalitat i el programa europeu Leader hi han aportat la majoria de diners, i la Diputació de Lleida ha completat l’aportació de capital. Feia temps que totes les administracions s’havien compromès a col•laborar, però els acords s’havien anat endarrerint. Ara, Bellver ja disposa del capital.

Les obres de l’edifici, mentrestant, estan molt avançades i ja s'han construit tres plantes. D'aquí poc, els treballadors començaran amb els interior, i l'alcalde de Bellver, Xavier Porta, confia que a l'estiu ja s'hi puguin instal·lar els primers investigadors.

D’altra banda, i coincidint amb aquestes obres, l’ajuntament té previst millorar l’entrada del poble de Talló, eixamplant el carrer principal i crean-hi més places d'aparcament. Aquesta actuació permetrà, a més, absorvir la gran quantitat de cotxes que es desplacen a l’església de Santa Maria de Talló quan hi ha un funeral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada