dimecres, 16 de febrer del 2011

L'ajuntament de Puigcerdà veu perillar la construcció de la nova escola Llums del Nord

L’ajuntament de Puigcerdà ha mostrat la seva preocupació arran de les declaracions fetes recentment per la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, on parlava de les retallades que hi hauria en la construcció de noves escoles. Entre d’altres coses, Rigau va assegurar que aquells centres que es troben actualment en barracons hauran d’esperar més del previst per ser reallotjats en noves escoles.

Això ha alarmat el consistori de la Vila, ja que veu perillar la construcció de l’escola Llums del Nord, on actualment els alumnes reben classe en barracons. Fins ara, asseguren que el departament els havia assegurat que els terminis eren els correctes i que l’escola podria estar acabada a finals d’aquest any o a principis del que ve. Ara, però, no ho veuen tant clar, tal com ha assegurat la regidora d'Eduació, Lordes Porta.

Un altre dels aspectes que els preocupa és el de l’Escola Oficial d’Idiomes. Puigcerdà fa molt de temps que la reclama, i ara la veu més difícil d’aconseguir que mai.

Porta ha afegit que mentre esperen rebre informació de primera mà del Departament d’Educació, especialment en el cas del Llums del Nord, es posen a disposició de la comunitat educativa i dels pares del centre per fer la pressió necessària per aconseguir la nova escola.

A la imatge, el terrany on s'ha de fer la nova escola (foto: Emili Giménez)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada