divendres, 11 de febrer del 2011

Les retallades econòmiques a la Sanitat poden afectar la gestió de l'Hospital Transfronterer

El nou govern de la Generalitat està estudiant com afectaran les retallades al futur Hospital Transfronterer de Cerdanya. Fa unes setmanes, el Govern va anunciar que la Sanitat, entre d’altres sectors, patiria retallades, degut a la mala situació financera de la Generalitat. El delegat del Govern a l’Alt Pirineu i l’Aran, Albert Alins, ha assegurat a Pirineus Televisió que l’Hospital Transfronterer patirà algunes retallades, però que el govern intentarà que siguin mínimes i limitades bàsicament a la gestió del centre.

Així doncs, sembla que el procés de construcció no es veurà afectat, ja que, segons Alins, "es tracta d'un projecte importantíssim per Cerdanya i dedicarem molts esforços per tirar-lo endavant". Alins ha puntualitzat, però, que el Govern encara està planificant com afectarà aquesta retallada, i que no hi ha res definitiu.

Les obres a l’exterior de l’hospital transfronterer estan molt avançades i els operaris han de començar ja a treballar amb els interiors. Està previst que l’hospital s’inauguri la primavera de l’any que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada