divendres, 11 de febrer del 2011

La Molina inicia una campanya per premiar els seus clients més fidels

La Molina ha iniciat aquest cap de setmana una campanya per premiar els seus clients més fidels. Està adreçada a tots aquells esquiadors que disposen del forfait de temporada, i els dóna l’oportunitat de viure algunes experiències exclusives. La primera d’aquestes activitats s’ha dut a terme tant dissabte com diumenge i n’han gaudit unes dues-centes persones, que han pogut esquiar abans que ningú. I és que l'estació els ha obert per a ells un remuntdor a les 8 del matí, una hora abans que obri el conjunt de l'estació.

De cara al cap de setmana que ve, l’estació ja té programada una altra activitat exclusiva per als clients que disposen del forfet de temporada. En aquest cas, se'ls donarà l'oportunitat de conèixer com funcionen les màquines de trepitjar neu, i podran pujar a bord d'una d'elles quan surti a treballar.

Altres activitats que es desenvoluparan en el futur són una esquiada nocturna, ja que l’han demanada molts clients, o un petit curset sobre com funciona la producció de neu amb canons. Els responsables de l’estació destaquen que estan oberts a tot tipus de suggeriments, per tal d’organitzar aquelles activitats que interessin més als seus clients més fidels.

A la imatge, els esquiadors més matiners de dissabte passat (foto: La Molina)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada