dimecres, 16 de febrer del 2011

David Puigbó presenta el llibre "Trozos de mi piel" al Museu Cerdà de Puigcerdà


El Museu Cerdà de Puigcerdà va acollir divendres al vespre la presentació del llibre “Trozos de mi piel”, del cerdà David Puigbó. En aquest volum, escrit amb l’ajuda de Noah Capo, Puigbó explica la seva experiència en el món de les drogues i l’alcohol. L’autor explica en primera persona els tràngols que va viure en veure’s completament enganxat a les drogues, i com això va arribar a trastocar absolutament tota la seva vida fins al punt d’haver d’ingressar dos anys en un centre de desintoxicació.

Puigbó va explicar que va començar a escriure per desfogar-se, però també per mirar d'ajudar a altres persones. És per això que recomana als joves que tinguin en compte el seu testimoni, per evitar que caiguin en els mateixos errors que ell.

A l’acte de divendres, Puigbó va explicar la seva experiència a la vuitantena d’assistents que es van desplaçar fins al Museu. A banda, l’acte va comptar amb la psicòloga de l’hospital de Puigcerdà, Lídia Nosàs, que va explicar les conseqüències de les drogues al cos humà. També hi van intervenir la Caporal en Cap de la Policia Local de la Vila, Carmen Córdoba, que es va centrar en les conseqüències legals que té entrar en aquest món, així com l’estudiant Duna Planas que va explicar la perspectiva que en té el món jove, així com la recerca que va fer d’aquesta qüestió. A l’acte, també s’hi va projectar un fragment de la pel•lícula "Requiem per un somni", que narra la història d’una parella que cau en el món de les drogues.

A la imatge, David Puigbó (foto: Emili Giménez)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada