dilluns, 14 de febrer del 2011

Les obres d'Aquallívia ja poden començar

Aquallívia, el Centre Termolúdic de Llívia ja ha superat tots els tràmits administratius i els seus promotors ja poden començar les obres quan vulguin. Feia uns mesos, l’ajuntament de la localitat els havia donat la llicència bàsica perquè poguessin començar amb els fonaments. Tot i això, van preferir esperar a tenir la llicència definitiva per poder fer tots els càlculs necessaris per començar l’edifici. Ara, ja poden recollir aquesta llicència i començar quan vulguin.

Un dels aspectes que encara no s’ha acabat de definir són els materials de la coberta exterior del futur centre termolúdic. El consistori vol que sigui un edifici singular, però que no provoqui un impacte visual negatiu.

El centre termolúdic s’ubicarà a l’entrada de Llívia, prop de la carretera de Puigcerdà, i està cridat a rellançar el turisme del municipi que, igual que la majoria de la comarca, està molt lligat a l’esquí. Tindrà una superfície d’uns 600 metres quadrats, amb piscines interiors i exteriors. A més, serà el centre termal més gran de Cerdanya i complementarà els banys de Dorres i de Llo, que són d’una dimensió molt menor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada