dimarts, 15 de setembre del 2009

Acció Social i el Consell Comarcal signen el conveni pels serveis socials d'aquest any

El director dels serveis territorials d'Acció Social a Girona, Josep Viñas, i el president del Consell Comarcal de Cerdanya, Esteve Maurell, van signar ahir a la tarda el conveni pels serveis socials de l'ens comarcal de cara a l'any que ve. Viñas, a més, va fer una bona valoració dels serveis socials que s'han prestat a Cerdanya aquest últim any.

En la trobada, es va donar a conèixer que el Departament d’Acció Social destinarà 647.566 euros per millorar els programes de serveis socials dels municipis de la comarca. Aquest any, la partida més important és la destinada als serveis socials bàsics que representa gairebé la meitat del pressupost (303.856 €). Aquests serveis són els que han notat més directament l’impacte de la crisi, ja que actuen com la primera finestra a la qual s’adreça la ciutadania que es troba amb dificultats.

La resta del pressupost es destinarà a subvencionar altres partides d’àmbit social incloses en el programa, com són el servei d’atenció precoç, programes d’inclusió social, programes per a l’acollida i integració de les persones immigrades, serveis d’intervenció socioeducativa no residencials per a infants i adolescents i programes de suport a les famílies monoparentals.

A la imatge, Maurell i Viñas en el moment de la signatura del conveni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada