dimarts, 1 de setembre del 2009

Comencen les obres de millora al Passeig 10 d'abril de Puigcerdà

Puigcerdà ha reprès avui les obres de reforma integral del centre històric. Es renovaran el Passeig 10 d’abril i les places de l’Ajuntament i de Cabrinetty. Està previst que la totalitat de les obres estiguin acabades abans de l'estiu de l'any que ve.

Tot just acabar els dies més forts de la temporada d'estiu, l’ajuntament de Puigcerdà ha volgut posar-se a treballar en la reforma integral del centre. La primera obra, que ha començat avui, és la que afecta el Passeig 10 d’abril, i que, entre d'altres aspectes, obligarà a traslladar el mercat setmanal a la plaça del Call.

Segons Eduard Gratacós, arquitecte municipal de Puigcerdà,el que es vol fer a la zona del Passeig 10 d'abril és "recuperear un espai public que actualment està molt deteriorat, amb paviments molt malmesos, un enllumenat públic deficient i un arbrat amb una malaltia pròpia d'aquesta espècie". El mateix Gratacós, afegeix que amb les obres "es vol donar cabuda a una gran quantitat d'usos, en un lloc on hi conflueixen comerços, zones de càrrega i descàrrega, molt de trànist, terrasses, vianants...".

El 14 de setembre començaran els treballs de millora a la Plaça de l’Ajuntament, on s’hi farà una graderia, per tal de potenciar les grans vistes que té sobre la Cerdanya, i es pavimentarà de nou. Finalment, de cara al mes de març, s’arreglarà la Plaça de Cabrinetty on, entre d'altres aspectes, s'hi suprimiran la majoria de places d'aparcament.

A la imatge, el Passeig 10 d'abril, hores abans que hi comencessin les obres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada