dijous, 24 de setembre del 2009

Els comerciants de Puigcerdà mostren el seu malestar per com s'han començat les obres al centre de la Vila

L’Associació de Comerciants de Puigcerdà ha fet arribar una carta a l’Ajuntament on mostra el seu malestar per la manera com han començat les obres al centre de la Vila. Consideren que no s’haurien d'haver iniciat a principis de mes, si no el dia 14.

Des de l’associació lamenten que des del dia 1 que van començar les obres fins el dia 14, només es van treballar 3 dies i mig, perquè una de les empreses subcontractades va fer vacances. Afegeixen que això ja se sabia, i que l’Ajuntament no ho va tenir en compte. David Ginesta, president de l’Associació, explica els problemes que els ha comportat, ja que l'11 de setembre "va ser un pont de bona afluència de gent, i ens vem trobar amb que Puigcerdà tenia importants problemes de circulació i talls al centre, quan realment no s'hi estava treballant".

Des de l’Ajuntament, el regidor d’obres i serveis Joan Guinot, rebat que els treballs només es van aturar 4 dies, perquè enmig d’una setmana hi va haver dos dies festius. També assegura que les obres s’havien de començar el dia 1 per tenir-les acabades per Nadal. Guinot, a més, ha vinculat l'Associació de comerciants al grup de l'oposició municipal.

A la imatge, David Ginesta, president de l'Associació de Comerciants de Puigcerdà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada