dijous, 3 de setembre del 2009

Rècord de visitants a l'Oficina de Turisme de la Cerdanya, aquest estiu

L’oficina de Turisme de la Cerdanya ha assolit un rècord de visitants aquest estiu. Durant els mesos de juny, juliol i agost hi han passat 13.253 persones, la xifra més gran des que es va inaugurar, fa 12 anys.

Aquestes dades signifiquen un increment del 41 per cent, respecte el període estival de l’any passat, quan els visitants amb prou feines van superar la xifra dels vuit mil. Aquest fet ha sorprès fins i tot els responsables turístics de la comarca. Eduard Correa, cap d'àrea de l’Oficina de Turisme, assegura que "si bé ens esperàvem un cert creixement de visitants, ja que prevèiem que els segons residents allargarien l'estada i que, degut a la crisi, tindríem més viatges petits, de gent que puja un dia i torna a marxar, no ens esperàvem uns percentatges tant grans com, per sorpresa, hem tingut".

De cara a l’hivern, el Patronat de Turisme de la Cerdanya prepara un important pla de promoció, que preveu donar-se a conèixer a un miler d’agències de viatges de tot l’Estat. Serà el primer cop que s’apropen a aquest mercat, i l’objectiu és el d’atraure els clients espanyols que contracten les seves vacances a través d’aquestes agències.

A la imatge, Eduard Correa, Cap d'Àrea de l'Oficina de Turisme de la Cerdanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada