dissabte, 26 de setembre del 2009

La Plataforma Salvem la Molina presenta vuit denúncies contra diferents obres de la zona

La Plataforma Mediambiental Salvem La Molina ha presentat vuit denúncies contra diverses obres que s’estan duent a terme al poble i que consideren il•legals. Aquesta acció se suma a la vintena d’al·legacions que han presentat contra el Pla d’Ordenació Urbanística que prepara l’Ajuntament d’Alp.

L’associació ha presentat les denúncies al Seproma, la secció de la Guàrdia Civil dedicada als delictes mediambientals, al jutjat de Puigcerdà i als responsables d’Urbanisme de la Generalitat. Segons Marçal Rocias, vocal de la Plataforma bàsicament es tracta "d'abocaments en terrenys no urbans ni urbanitzables, destruccions de zones verdes i construccions d'edificis més alts del permès". Tot i això, remarca que les denúnices de la Plataforma han anat "contra els fets, i no contra les persones"

Des de l’ajuntament d’Alp, el seu alcalde Cosme Ruaix, ha assegurat que estudiaran una per una les al•legacions presentades. Pel que fa a les denúncies, estan a l’espera del que diguin els seus serveis jurídics.

A la imatge, un moment de la plantada d'arbres reivindicativa, que va fer la Plataforma a finals d'agost

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada