dissabte, 19 de setembre del 2009

El CGP presenta oficialment la temporada

Dimecres a la nit, el Club Gel Puigcerdà (CGP) va fer la presentació oficial de la temporada 2009-2010 al Poliesportiu de Puigcerdà. Els principals espònsors del club també van estar a la presentació i van mostrar el seu suport envers el CGP i l’esport de l’hoquei sobre gel.

Segons el president, Gumer Hilario, que va ser l'encarregat d'obrir l'acte, les aspiracions del primer equip són les de lluitar per tots els títols que hi ha en joc aquesta temporada: Lliga, Copa, i Copa Transpirinenca. Posteriorment, el tècnic groc i negre, Peter Oppitz, va donar a conèixer públicament els jugadors de la plantilla, i va posar especial atenció en les noves incorporacions. En nom dels jugadors va parlar el capità de l’equip, Salva Barnola, que va assegurar que enguany la plantilla està molt més motivada que la temporada anterior, i que les noves incorporacions han estat clau per tenir alta la moral del vestidor.

Abans d'acabar, van intervenir els principals espònsors del CGP, entre ells l'Alcalde d'Alp, Cosme Ruaix, a més del regidor d'esports de Puigcerdà, Dani Hilario, i el president de Consell Comarcal, Esteve Maurell, que va assegurar que iniciarà una nova etapa de col·laboracions amb el CGP durant aquesta temporada. Les accions del Consell aniran adreçades al finançament del programa Esport a l’Escola, segons el qual el CGP dóna formació als escolars de la Cerdanya en horari lectiu.

A la imatge, la Junta Directiva, alguns jugadors, i les personalitat que van assistir a l'acte. (Foto: Emili Giménez)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada