dimarts, 15 de setembre del 2009

ERC qüestiona el nombre de vicepresidents que té el Consell Comarcal en aquesta legislatura

El portaveu d’Esquerra al Consell Comarcal de Cerdanya i alcalde de Llívia, Josep Pous, ha qüestionat en el ple comarcal d’aquesta nit el nombre de vicepresidents -7- que té l’ens en aquesta legislatura.

Pous creu que pagar els salaris de 7 vicepresidents, tenint en compte la mala situació econòmica, no és el més adequat, i que els diners es podrien destinar a altres necessitats. Tot i no oposar-s’hi frontalment, ja que "si la feina es fa bé, s'ha de remunerar i reconèixer, perquè els càrrecs que es representen són importants", considera que caldria anar amb més cura a l’hora de fer tants nomenaments.

En la qüestió dels salaris, el President del Consell Comarcal, Esteve Maurell, ha volgut remarcar que els sous dels vicepresidents, comparats amb els d’altres comarques, són molt més baixos. En el ple també s'ha aprovat l’electrificació de l’abocador controlat de Cerdanya, a Bellver, i s'ha prorrogat el contracte amb les empreses que gestionen els menjadors de l’escola Alfons I i l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà, i amb la companyia que gestiona el transport escolar complementari.

També s'ha nomenat Joan Pous com a representant del Consell Comarcal a l'Institut per al Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran (Idapa), al Grup d'Acció Social Alt Urgell i Cerdanya (Leader) i al Patronat de l'Hospital Transfronterer.

A la imatge, un moment del ple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada