dimecres, 2 de setembre del 2009

El Grup de Recerca de Cerdanya fa una bona valoració de les activitats d'estiu

Unes 430 persones han participiat en les activitats d’estiu que ha organitzat el Grup de Recerca de Cerdanya. L’associació n’ha fet un bon balanç i ja prepara una vintena de noves activitats de cara a la tardor i l’hivern.

Al llarg del juliol i l’agost, han dut a terme conferències, taules rodones, sortides patrimonials i una trobada de poesia. En total, han estat 8 activitats culturals relacionades amb la Cerdanya que, segons el president del Grup, Enric Quílez, han tingut una bona resposta del públic. “Estem bastant contents perquè les activitats culturals no solen congregar gaire gent, però en aquest cas no ha estat així. Fins i tota en una de les conferències, la dels camins del Cadí, hi van assistir unes 120 persones, que gairebé omplien la sala del Museu Cerdà”, ha afegit.

De cara als propers 4 mesos, el Grup té preparades unes 20 activitats més, entre les que hi ha noves conferències, exposicions, trobades micològiques, una setmana dedicada a la ciència, o una trobada de poesia d’hivern.

A la imatge, un moment de la taula rodona sobre els usos lúdics de la muntanya, l'última activitat que ha organitzat el Grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada