divendres, 11 de setembre del 2009

CiU acusa l'Ajuntament d'improvitzar, en les obres del centre de Puigcerdà

El Grup Municipal de Convergència i Unió (CiU) a l’Ajuntament de Puigcerdà ha acusat l’equip de govern d’improvitzar en les obres que està duent a terme al centre de la Vila. La formació nacionalista considera que “a dia d’avui, encara no s’han senyalitzat les afectacions a la circulació com a conseqüència de les obres al Passeig 10 d’abril i la Plaça de l’Ajuntament”.

El partit de l’oposició considera que l’Ajuntament “no pot esperar més, i ha d’informar ja i senyalitzar adequadament tots els carrers que es veuran afectats”, ja que “per facilitar la mobilitat, és imprescindible una bona senyalització i reordenació de la circulació”.

D’altra banda, CiU de Puigcerdà creu que les obres al Passeig 10 d’abril haurien hagut de començar després del pont de l’11 de setembre, ja que “al llarg d’aquesta setmana, els treballs han estat pràcticament aturats”. Aquests són uns dies de molta afluència de gent a la Vila, i consideren “que hauria estat més prudent començar les obres a partir del dia 14 i fer-les a ple rendiment, sense interrupcions innecessàries”.

A la imatge, les obres al Passeig 10 d'abril, el dia que van començar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada