dissabte, 26 de setembre del 2009

Cerdanya acull la XIX Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Cerdanya acull aquest cap de setmana la dinovena Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya. Aquest any té un al•licient molt especial, i és que es farà la representació en l’escenari teatral més alt de Catalunya, a 2.340 metres.

La companyia encarregada de fer la representació més alta que s’ha fet mai a Catalunya seran els Coldeixamples d’Alp. El lloc triat ha estat la Tossa d’Alp, i els participants i les persones que hi vulguin assistir hi podran pujar amb el telecabina de La Molina.

Pel que fa a l’afluència de grups, l’organització en fa una molt bona valoració. Xavier Piguillem, un dels seus responsables i integrant de la companyia Inestable Ceretana de Teatre explica que "estem molt contents perquè normalment a les trobades hi acostumen a anar una trentena de companyies, i aquest any han respost a la nostra crida unes 40 companyies, una xifra pràcticament de rècord". En total, hi han assistit unes 200 persones, més els participants de la pròpia comarca.

Altres activitats, que s'han dut a terme aquesta tarda, han estat un concurs d’improvisació pels carrers de Puigcerdà, on els participants han hagut de representar algunes llegendes típiques de la comarca, i una excursió a diferents pobles de l’Alta Cerdanya.

A la imatge, Xavier Piguillem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada