dimarts, 29 de setembre del 2009

El Síndic de Greuges atén 47 visites de veïns de Puigcerdà i la Cerdanya

El Síndic de Greuges, Rafel Ribó, s’ha desplaçat a Puigcerdà per atendre les queixes dels veïns de la Vila i de Cerdanya. Al llarg de tot el dia, està previst que atengui 47 visites.

Fins el moment, les queixes rebudes de part dels veïns de la Cerdanya han girat al voltant de temes com els Plans Urbanístics, especialment el que afecta la zona de La Molina, aspectes al voltant del consum i sobre la renda bàsica d’emancipació promesa pel govern espanyol. Segons ha explicat el Síndic en roda de premsa, l’afluència de gent a Puigcerdà ha estat més alta que en altres llocs: "hem tingut una resposta de les més elevades. De fet, la resposta acostuma a ser alta sempre que hom s'allunya de l'Àrea Metropolitana de Barcelona". Per Ribó, això vol dir que són zones "amb més desconeixement de la figura del Sindic, o bé amb més dificultats per acostar-s'hi".

El Síndic i el seu equip també han visitat diversos equipaments de la comarca, com ara l'hospital de Puigcerdà o el CAP de Bellver. A més, s'han reunit amb alcaldes, regidors i membres del Consell Comarcal, i s’han interessat pel projecte del futur hospital transfronterer.

A la imatge, el Síndic de Greuges durant la roda de premsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada