dissabte, 5 de setembre del 2009

El Triatló de Puigcerdà de demà obligarà a tallar vies importants durant dues hoes

El Triatló de Puigcerdà, que es disputarà demà , obligarà a tallar durant dues hores les principals vies d'accés i sortida de la vila. En concret, entre les 15:00 i les 17:00 hores, quedaran tallats el Passeig de la Sèquia, la Ronda dels Torreons, la Plaça de l'Estació, l'Avinguda Pirineus i l'Avinguda Catalunya fins la N-152. Pel que fa al tram de carretera afectat, aquest serà el que uneix Puigcerdà i Alp, a través de la N-260.

L'Ajuntament de Puigcerdà ha apel·lat a la col·laboració ciutadana, per tal que els veïns evitin circular amb cotxe durant aquestes hores. A més, ha indicat dos itineraris alternatius per entrar i sortir de la Vila. Per accedir-hi, venint de La Seu d'Urgell, recomana fer-ho per la rotonda de Guils, el Pont de Sant Martí, el Camí de la Vinyola, la Baixada del Torreó i la Plaça del Rec. Per sortir-ne, insta a fer-ho per l'Avinguda del Segre, la carretera nacional, la carretera d'Age i Vilallobent fins a Queixans, i un cop allà, arribar a Alp per vies secundàries.

El Triatló de Puigcerdà està organitzat per la secció de Triatló del Club Poliesportiu Puigcerdà i forma part del Calendari Oficial de Competició de la Federació Catalana de Triatló. La competició es desenvoluparà en les tres disciplines que composen un triatló en la modalitat d'esprint: 750 metres de natació, 20 Km de ciclisme i una cursa a Peu de 5 Km.

Al mapa, el tram urbà de Puigcerdà que quedarà tallat.

1 comentari:

  1. I penso jo, per que no va la triatló per vies secundaries? Seria una mica mes dura i maca.

    ResponElimina