dimecres, 16 de setembre del 2009

Ramon Serra no entén que el PSC el vulgui expulsar, després de saber que s'ha afiliat a Reagrupament.cat

El regidor de Governació de l’Ajuntament de Puigcerdà, i únic representant del Partit Socialista al consistori, Ramon Serra, assegura que no entén la reacció del partit, de voler-lo expulsar. Li han demanat que torni el carnet i renunciï a l’acta de regidor, en saber que s’ha afiliat a Reagrupament.cat.

Ramon Serra considera que no és incompatible ser militant del PSC i estar afiliat en una associació com Reagrupament.cat. És per això que ha demanat a la comissió de conflictes del PSC que li deixin exposar el seu punt de vista. També ha deixat clar que per pròpia voluntat no plegarà: “si m’han d’obrir un expedient, que ho facin, però jo, lliurement, despres de 20 anys d’estar en un partit i treballant per la Cerdanya, amb el que m’ha costat, no marxaré”. Tot plegat, continua, “és per una cosa que no crec que tingui la trascendència que estan dient que té des del partit, i per això crec que he d’aguantar”.

Serra assegura que quan Reagrupament sigui un partit sí que es veurà obligat a triar. Ara mateix, afegeix que encara no ho ha de fer, i que tampoc sap cap on es decantarà.

En el comunicat emès ahir, l’Executiva deixa clar que si Serra no atén les seves peticions “actuarà d’acord amb el que reglamentàriament estableixen els seus estatuts”. El text també afegeix que “davant d’aquesta situació, el PSC, la Federació de les Comarques Gironines i l’Executiva de l’Agrupació de la Cerdanya, es comprometen amb tots els simpatitzants socialistes d’aquesta comarca i del municipi de Puigcerdà, a continuar treballant per una nova llista i una alternativa socialista en la política municipal de Puigcerdà i de tota la Cerdanya”. Tot plegat, asseguren que és perquè “volem donar una resposta satisfactòria a la confiança que, de forma reiterada i en diverses eleccions, ens han mostrat molts homes i dones de Puigcerdà i de tota la Cerdanya”.

A la imatge, Ramon Serra, avui a l'Ajuntament de Puigcerdà.

1 comentari:

  1. es evidente que Serra optó por Reagrupament.

    en ese estado de ambiguedad yo, por sentido común, pido mi baja como militante.

    y encuentro acertado el apoyo de Serra a Carretero, que conste.

    ResponElimina