dimarts, 6 d’octubre del 2009

Acaben les obres de reforma al pont del tren, al barri de l'Estació de La Molina

Aquesta setmana s’ha acabat una de les obres de millora més esperada pels veïns d’Alp i de la comarca. Es tracta del pont del tren a La Molina, un dels punts més conflictius del municipi, que s’ha renovat completament.

L’antic pont era força perillós, ja que era de dimensions reduïdes i molts vehicles alts s’hi quedaven encallats. A més, no hi havia pas per als vianants, i aquests havien d’envair la calçada per creuar-lo. Segons explica Cosme Ruaix, alcalde d’Alp, “el canvi ha estat radical, ja que el nou pont fa 35 metres d’ample i té unes grans voreres a banda i banda, perquè els vianants puguin creuar sense perill”.

Les obres s’han dut a terme aprofitant els mesos que la línia de tren Barcelona-Puigcerdà-La Tor de Querol ha estat aturada. L’ajuntament va intentar, sense èxit, que les financés Adif, ja que es disposava a millorar tota la línia. Finalment, les ha finançades el Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

Tot i que ja està acabat, el pont encara no s’ha inaugurat oficialment. Cosme Ruaix, però, assegura que la voluntat del conseller de Política Territorial i Obres Públiques és pujar en breu a fer-ho.

A la imatge, el nou pont fa unes setmanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada