dimarts, 13 d’octubre del 2009

Bolvir dóna ajudes de 100 euros per a l'adquisició de llibres de text

L’Ajuntament de Bolvir donarà ajudes de 100 euros per a l’adquisició de llibres de text a tots aquells alumnes empadronats i escolaritzats al municipi. D’aquesta manera, vol evitar que els pares portin els nens a escoles d’altres pobles.

La mesura, aprovada en el ple de divendres passat, també preveu ajudes de 30 euros per als nens empadronats en un altre municipi, però que van a l’escola de Bolvir. D'aquesta manera, es vol ajudar als pares, que no disposen de transport escolar i han de portar els fills cada dia a l'escola.

L’ajuntament, a més, està fent una nova escola i planifica la construcció d’una guarderia, que podrien fer conjuntament amb Ger. Tot plegat, tal i com explica l’alcalde, Bartomeu Baqué, es fa per evitar que els nens del municipi s’escolaritzin fora.

D'altra banda, l'Ajuntament de Puigcerdà ja ha atrorgat el 80% dels xecs que tenia previstos, també per a l'adquisició de llibres de text. El consistori donarà, fins el mes de novembre, vals de 30 euros per a cada nen empadronat i escolaritzat al municipi. En total, hi destinarà 18.000 euros.

A la imatge, l'Ajuntament de Bolvir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada