dimecres, 14 d’octubre del 2009

Comencen les emisions del magazín "L'hora L", a Ràdio Pirineus-Cadena SER

Ràdio Pirineus-Cadena SER ha oficialitzat avui l'inici d'una nova etapa, amb la primera emisió del magazín "L'hora L", conduït pel mític periodista cerdà Josep Maria Teignier. Aquesta revifalla arriba després d'uns anys de declivi, amb molt poca programació pròpia, on únicament es mantenia el programa "Contra la tanca", dos cops per setmana, i un petit informatiu a les tardes.

El Magazín "L'Hora L" s'emetrà de dilluns a divendres entre les 12:20 i les 13:30 hores, tal i com avanaçava aquest mitjà fa uns dies. En el programa d'avui, Teignier s'ha dedicat a saludar i presentar els col·laboradors que aniran passant dia rere dia pels estudis de Ràdio Pirineus. Així doncs, ha presentat els periodistes que protagonitzaran la tertúlia dels dilluns; el president del Grup de Recerca de Cerdanya, Enric Quílez, que intervindrà cada 15 dies; alguns dels protagonistes de la "tertúlia d'homes" que es farà un cop per setmana, entre els quals hi haurà Tomàs Torrent, president de l'Institut d'Estudis Ceretans; o els representants de la Companyia de Teatre l'Inestable Ceretana, que seran els encarregats de posar un toc d'humor al programa.

En aquesta primera emisió que s'ha fet avui, també hi ha hagut lloc per a les salutacions institucionals, com la d'Esteve Maurell, president del Consell Comarcal, o la de l'Alcalde de Puigcerdà, Joan Planella. Demà, un cop fetes les presentacions, "L'hora L" començarà les emisions normals, amb tocs d'actualitat, un repàs a l'agenda i la primera "tertúlia d'homes".

A la imatge, Josep Maria Teignier durant el programa d'avui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada