dimecres, 7 d’octubre del 2009

Ràdio Pirineus reneix de la mà de la Cadena Ser

Ràdio Pirineus-Cadena Ser, aquesta és la nova denominació de la mítica emissora de ràdio ceretana. Des d'aquesta setmana, el 89.8 FM ja no emet la programació d'Ona FM, sinó que ha passat a emetre la de la Cadena Ser. A més, el dia 14 d'aquest mes començarà la programació local, que comptarà amb un magazín diari d'una hora i quart, i dos espais per al hockey sobre gel.

L'encarregat de revitalitzar l'emissora ha estat una de les seves ànimes, Josep Maria Teignier, que serà l'encarregat de conduïr el magazín diari. Durà el nom d'"Hora L", i de dilluns a divendres, de 12:15 a 13:30, repassarà tots aquells temes d'interès tant de Puigcerdà com de la comarca. Tal i com explica el mateix Teignier, la primera part del programa es dedicarà "a repassar les notícies del dia, fer una mica d'agenda, els dilluns i divendres repassar l'actualitat esportiva del cap de setmana, fer un cop d'ull a la previsió meteorològica i parlar de cultura".

La segona part del programa variarà segons el dia. Així, els dilluns es farà una tertúlia periodística; els dimarts serà el torn de les dones de la comarca i del Patronat de Turisme; els dimecres el programa comptarà amb la presència dels alcaldes de la comarca, i s'aproparà a l'hospital i a la residència de Puigcerdà; els dijous serà el dia de la tertúlia dels homes i de la gastronomia i, finalment, els divendres hi haurà temps per al cinema, l'humor, la ramaderia o les propostes per al cap de setmana.

Pel que fa a les tardes, els dilluns i els divendres, de 19:40 a 20:00, serà el torn del clàssic programa "Contra la tanca", que repassarà l'actualitat del Club Gel Puigcerdà. En aquest cas, el presentador serà Pere Gendrau.

A la imatge, una tertúlia del programa "Contra la tanca"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada