divendres, 30 d’octubre del 2009

Planella assegura que les acusacions de CiU de Puigcerdà són falses

L'alcalde de Puigcerdà, Joan Planella, ha respost a les acusacions de Convergència i Unió, dient que són falses. Ha assegurat que l'equip de govern sempre ha respost per escrit totes les preguntes que se li han formulat durant el ple. Planella ha titllat l'oposició d'"irresponsable i mentidera", ha assegurat que l'únic que vol és "crear un clima d'enfrontament i de confusió a Puigcerdà", i li ha demanat que deixi de fer demagògia.

En el cas del casal per als nens, Planella ha assegurat que l'equip de govern està estudiant la proposta. En concret, es tracta d'un punt de trobada per a pares i nens de fins a 6 anys, perquè aquests últims puguin jugar en un lloc tancat, protegits de les inclemències meteorològiques, tal i com ja es fa en alguns països nòrdics. Planella ha explicat que estan negociant amb el Consell Comarcal, i que ara el que cal és buscar finançament i un local per ubicar-hi el casal. En aquest sentit, ha recomanat a Convergència que, "ja que estan al govern del Consell Comarcal, diguin quants diners estan disposats a aportar-hi".

A la imatge, Joan Planella (foto: Viure als Pirineus)

3 comentaris:

  1. quina barra que te en Planella, no vol sentir res de noves propostes i despres se les adjudica com a propies, la demagogia al poder.

    ResponElimina
  2. Según Planella les contesta por escrito, pues bien: esos escritos sin duda tienen un registro de salida, pues señor Planella demuestre con esos registros que esto es como usted dice.

    En el caso de los plenos ya es públicamente conocido que evitan contestar y cuando en algún caso no les interesa el tema, le llenan el pleno de jubilados.

    Ha, no claro, si eso fué sólo para evitar que los comerciantes entrasen, esos comerciantes que no saben más que hacer fotocopias y pegar carteles según Planella, a que no se han visto nuevamente a los jubilados en un pleno.

    Eso en mi país es tráfico de influencias, manipulación y también se llama hacer demagogia, de la misma que se queja este señor.
    Hay que tener y tiene, este señor, mucha cara.

    ResponElimina
  3. dictadura se llama en la mayoria de paises

    ResponElimina