divendres, 16 d’octubre del 2009

Prop de 180 persones assisteixen a l'entrega dels primers Premis a la Dona Emprenedora del Món Rural

Unes 180 persones van assistir ahir a la nit a l'entrega dels primers Premis a la Dona Empresària del Món Rural, celebrada al Castell de Ciutat, a Castellciutat. L'acte va ser organitzat per la delegació a Cerdanya i l'Alt Urgell de la Federació Internacional de la Dona Emprenedora, la FIDEM. En total, es van donar 6 guardons, per premiar la trajectòria de 8 dones de totes dues comarques.

Amb aquests premis, s’ha volgut reconèixer i fer visible l’esforç de moltes dones del Pirineu per tirar endavant un negoci o empresa, i la important contribució que fan a l’economia pirinenca. Una de les convidades a la cerimònia d’ahir va ser Marta Selva, directora de l’Institut Català de les Dones, que va destacar la necessitat que les administracions ajudin a fer visible aquest esforç.

Els premis han tingut en compte la involucració amb el territori, la innovació o el compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient. Segons les delegades de Fidem a Cerdanya i l’Alt Urgell, la iniciativa tindrà continuïtat.

A la imatge, el moment de l'entrega de premis. (Foto: FIDEM)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada