divendres, 30 d’octubre del 2009

Governació destinarà gairebé un milió d'euros a diferents obres de millora al municipi d'Alp

El Departament de Governació i Administracions Públiques, ajudat en part pels fons Feder, destinarà gairebé un milió d'euros a impulsar diverses obres de millora al municipi d'Alp. Aquest matí el Conseller Ausàs, acompanyat del coordinador territorial de Governació a l'Alt Pirineu i l'Aran, Josep Ardanuy, ha visitat la població, i ha signat un conveni de col·laboració amb l'alcalde, enmarcat en el programa de dinamintzació local "Viure al Poble".

Entre d'altres coses, aquest acord preveu l’adequació i l’embelliment dels carrers i places centrals del poble, la rehabilitació de la façana i coberta del Casino, i la millora i promoció de l’Oficina de Turisme. A més, també s’ha creat un comitè de seguiment, integrat per dos representants de cada part, que farà visites sobre el terreny per comprovar l’evolució del projecte i que redactarà l’informe final.

Aquesta inversió serà cofinançada pel Departament de Governació i el Fons europeu de desenvolupament regional (Feder) amb 483.155 euros. Les obres hauran d'estar executades abans del 31 de desembre de 2012.

A la imatge, l'Ajuntament d'Alp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada