diumenge, 18 d’octubre del 2009

El Club Gel Puigcerdà goleja el CH Majadahonda (6-0) en el primer partit a casa

El Club Gel Puigcerdà (CGP) va resoldre amb comoditat el primer partit a casa de la Copa Federación. Els groc i negres van vèncer el cuer de la competició, el CH Majadahonda per 6 a 0. Tot i això, si els cerdans haguessin volgut forçar una mica més la màquina la golejada hagués estat molt més àmplia. Abans de començar el partit es va fer la presentació dels equips escolars del CGP: l’escola, els sub 9, els sub 11, els sub 13 i els jugadors sub 15. El poc públic assistent, unes 200 persones, va poder veure el nou joc de l’equip i les noves incorporacions, tot i que el ritme del partit no va ser l’habitual dels groc i negres.

El match també va ser una oportunitat per donar minuts a tots els jugadors, i provar noves posicions i estratègies. Ben aviat, el Puigcerdà es va avançar amb un gol del capità, Salva Barnola. La resta de gols els van fer Soler,Pokrivcak, Bosom, Muñoz i un altre cop Barnola. Amb aquest resultat els cerdans consoliden la tercera posició en la fase de classificació de la Copa Federación. Les fases finals d'aquesta competició es jugaran el mes de desembre, i la final, a principis de gener.

Mentrestant, encara falta per disputar un partit més de la lligueta de la Copa Federacion. Aquest, serà el pròxim dissabte contra el Txuri Urdin de Sant Sebastià, a casa del Puigcerdà. Una victòria contra els bascos significaria automàticament la classificació en segon lloc per jugar les semifinals de la Copa Federación. La Lliga Espanyola començarà l’últim dissabte d’octubre en el partit que enfrontarà el Club Gel Puigcerdà i el Barça.

A la imatge, un moment del partit d'ahir (Foto: CGP)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada