dimecres, 7 d’octubre del 2009

Agents duaners critiquen la manca de seguretat de la nova duana entre Andorra i França, al municipi de Porta

Agents duaners andorrans i francesos han criticat el nou edifici que s'està construïnt a la frontera entre Andorra i França, en terrenys del municipi ceretà de Porta. Denuncien que la nova duana presenta greus deficiències que poden posar en perill la seva seguretat i la dels usuaris que la creuin.

Tot i que l'edifici encara no ha entrat en funcionament, els agents que hi hauran de treballar ja hi han detectat anomalies. Una d'elles, segons recull avui la premsa andorrana, és que l'accés a la duana té un desnivell d'un 6% i això, a l'hivern, amb la carretera glaçada, pot ser força perillós. També lamenten que els sostres s'han fet plans, i això farà que s'hi acumulin grans quantitats de neu. A l'interior també hi han detectat problemes, com ara que l'accés als lavabos no està adaptat a les persones minusvàlides.

Els sindicats duanes de tots dos estats han fet arribar aquestes queixes als seus respectius directors i ministres, i ara esperen que les anomalies es resolguin. El nou edifici s'ubica al municipi de Porta, entre el Pas de la Casa i l'actual Duana del Baladrà.

A la imatge, el Pas de la Casa (foto: Vikipèdia)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada