dijous, 15 d’octubre del 2009

La FIDEM Pirineus premia tres dones emprenedores de Cerdanya

La delegació pirinenca de la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora (FIDEM) ha premiat a tres dones de Cerdanya. Els guardons s'entregaran aquesta nit al Castell de Ciutat, a La Seu d'Urgell, davant la presència de la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selvas. El conseller Ausàs també hi havia d'assistir, però sembla que finalment no ho podrà fer. La cerimònia, serà presentada per Carme Elías.

En total, aquesta nit s'entregaran sis premis de diferents categories. Quatre seran per a dones emprenedores de l'Alt Urgell, i dos els hauran de compartir tres dones de Cerdanya. A la nostra comarca, les premiades han estat la Dolors Tor, del Forn d'en Jordi, de Martinet de Cerdanya, que rebrà el premi a l'empresa innovadora; i la Susanne Gunia i la Maria José Sauquer, de Mussa, que rebran el premi al compromís amb el territori.

En el primer cas, s'ha valorat la capacitat de la Dolors Tor de convertir el Forn d'en Jordi en un negoci de referència, partint d'un forn humil de poble. En el segon cas, es valora l'esforç de la Susanne Gunia i la Maria José Suàrez per tirar endavant una explotació agrària -juntament amb els seus marits- i a més, complementar-ho amb l'obertura d'una casa de turisme rural.

Durant l'entrega de premis, es podrà veure un petit reportatge audiovisual sobre cada una de les premiades. Després de la cerimònia, se celebrarà un sopar al mateix Castell de Ciutat. Els actes, començaran a dos quarts de vuit del vespre.

A la imatge, les delegades de FIDEM Pirineus

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada