dijous, 22 d’octubre del 2009

Els alcaldes de la Baixa Cerdanya volen més pes en la gestió del futur Hospital Transfronterer

Els alcaldes de la Baixa Cerdanya exposaran a la Conselleria de Salut la seva voluntat d'estar presents a l'òrgan executiu del futur Hospital Transfronterer. Fa uns dies, la Generalitat els va fer saber que la seva presència es limitaria únicament a l'òrgan consultiu, i no hi estan d'acord.

En el Consell d'Alcaldes celebrat ahir a Puigcerdà, els representants municipals de la Baixa Cerdanya van mostrar el seu desacord amb la voluntat del Govern de deixar-los fora de l'òrgan executiu del futut Hospital Transfronterer. Segons el president del Consell Comarcal, Esteve Maurell, "està molt bé que ens hagin construït l'hospital en el nostre territori, però ara hi volem tenir veu".

Aixó doncs, proposaran que alcaldes tant de l'Alta com de la Baixa Cerdanya tinguin una àmplia representació a l'òrgan, i que el president sigui l'alcade de la capital, és a dir Puigcerdà. Maurell destaca que "si no formem part de l'executiu, no tindrem cap mena de pes i no podrem prendre cap decisió sobre aspectes que afectin l'hospital".

A la imatge, el Consell Comarcal de la Baixa Cerdanya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada