dijous, 8 d’octubre del 2009

Ramon Serra encara no ha rebut els estatuts del PSC per poder defensar-se

A dia d'ahir, el regidor socialista de l'Ajuntament de Puigcerdà, Ramon Serra, encara no havia rebut els estatuts del partit. Els va demanar fa més de dues setmanes per saber quines opcions tenia per defensar-se, en saber que el partit el volia expulsar perquè s'havia associat a Reagrupament.cat. Serra també lamenta que s'ha hagut d'assabentar de totes les decisions del PSC a través de la premsa.

D'altra banda, el regidor es mostra "molt satisfet perquè he vist el suport de l'alcalde i de tot l'equip de govern en tot aquest afer". Recordem que el PSC havia demanat a l'alcalde, Joan Planella, que expulsés a Serra de l'equip de govern, en considerar-lo un trànsfuga. Planella, però, va respondre que no el faria fora, perquè considerava que Serra només s'havia fet membre d'una associació, i no pas d'un partit polític.

Tot i que recentment, una part de Reagrupament s'ha convertit en un partit polític, Serra creu que encara no ha de triar entre el PSC i aquesta nova formació, perquè "una cosa és l'associació, i l'altre és el partit". Així doncs, Serra assegura que "les persones que vulguin seguir sent membres de l'associació, no estaran obligades a afiliar-se al partit, ja que seran dues plataformes independents".

Des del PSC de les Comarques Gironines, asseguren que la comissió de garanties està a l'espera de conèixer els arguments d'una i altra banda, per decidir què cal fer. Mentrestant, han suspès temporalment de militància al regidor, i un cop es resolgui la qüestió decidiran si el readmeten o l'expulsen definitivament.

A la imatge, Ramon Serra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada