divendres, 17 de setembre del 2010

Capdevila inaugura un centre cívic a Puigcerdà i anuncia la rehabilitació de la residència d'avis de Bellver

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, ha inaugurat aquest divendres el nou Centre Cívic de Puigcerdà. L’equipament, ubicat prop de l’edifici consistorial, consta de quatre plantes, i donarà cabuda a diverses entitats i serveis de la Vila. Així doncs, s’hi instal•larà l’Associació de Comerciants i l’Oficina d’Habitatge Local. Una part important, a més, serà destinada a Càritas.

L’obra ha tingut un cost de 340.00 euros. D’aquests, 60.000 els ha aportat la Generalitat, 120.00 la Diputació de Girona i els 160.000 restants, l’ajuntament de Puigcerdà. La Consellera Capdevila ha felicitat el consistori per la iniciativa, i ha recordat que la seva conselleria ha fet enguany una aportació de 600.000 euros a la comarca per a programes socials. Capdevila també ha destacat la feina feta aquest any en matèria social a Cerdanya, amb l’obertura de la primera llar/residència per a persones discapacitades. A més, ha parlat dels projectes de futur i ha assegurat que la seva conselleria col·laborarà en la rehabilitació de la residència d'avis de Bellver i en la construcció d'un centre social per a infants a Martinet.

Capdevila també ha destacat els 120.00 euros que han transferit a la comarca per a polítiques de joventut, i ha remarcat la importància que els joves es puguin quedar a la comarca a desenvolupar la seva vida personal i professional, i evitar així una fuga de talents. La consellera també s’ha referit a la possibilitat que la delegació de la seva conselleria a l’Alt Pirineu s’instal•li a Puigcerdà, i ha assegurat que, de moment, no està previst.

A la imatge, un moment de la visita al centre cívic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada