dilluns, 20 de setembre del 2010

El Club Gel Puigcerdà presenta la plantilla de cara a aquesta nova temporada

El Club Gel Puigcerdà ha presentat aquest dijous al vespre la plantilla de cara a aquesta nova temporada. L'entitat comença enguany una nova etapa, tant en l’esfera esportiva com en la institucional, ja que la Junta Directiva s’ha renovat a fons. Els actuals responsables del Club Gel Puigcerdà, encapçalats per la nova presidenta, Teresa Llorens, han seguit una política de contenció econòmica a l’hora de planificar la temporada, ja que el club es troba en situació de dèficit i ha perdut espònsors.

La intenció, doncs, és mantenir un equip competitiu per aspirar a tots els títols de la temporada, apostant per la gent de la casa. Tot i això, la plantilla ha viscut alguns canvis destacables, amb les incorporacions del devanter Juan Bravo, provinent del Txuri Urdin, i del porter eslovac Peter Betinec, provinent d’un club de la primera divisió de Txèquia. Pel que fa a les sortides, han marxat Igor Zemchenko, Peter Filip, Tomas Pokrivcac, Juraj Nemcak, Yvann Bellido i Albert Cerdà.

Pel que fa als altres equips, el vicepresident esportiu del CGP, Gabi Masó, ha destacat que el Jaca s’ha reforçat molt bé i serà un rival molt complicat. Enguany, la lliga constarà de 5 equips, el Majadahonda, el Barça, el Txuri Urdin, el Jaca i el Puigcerdà.

A la imatge, la plantilla d'enguany (foto: Emili Giménez)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada