dimecres, 8 de setembre del 2010

Puigcerdà adecentarà la rotonda del pont de la via amb un parc i 60 places d'aparcament

Puigcerdà ha començat les obres d’acondicionament dels entorns de la plaça de Sant Martí del Canigó, la rotonda situada vora el pont de la via del tren. Actualment, prop de la plaça hi ha un descampat, al costat de la carretera que dóna accés a Age i Vilallobent, i la idea de l’ajuntament és adecentar-lo i crear-hi un gran aparcament de prop de 60 places.

Bona part de la terra que es farà servir per arreglar aquesta zona és la que s’està extraient de les obres de l’ascensor que unirà l’aparcament del Convent amb el Museu Cerdà. Segons Joan Guinot, regidor d'Obres i Serveis de Puigcerdà, "actualment la zona es troba força abandonada i volem enjardinar-ho tot i fer-hi voreres amples, a banda d'un gran aparcament, per millorar la imatge d'aquesta entrada de Puigcerdà".

Està previst que les obres d’enjardinament comencin a finals de setembre. Joan Guinot confia poder acabar les obres a finals d’any, per poder-les inaugurar conjuntament amb el nou ascensor i la remodelació de la plaça Cabrinetty.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada